Kerap membuang #trimester3

37 Weeks 1 Day . Kerap sangat membuang.. senang cerita sistem pencernaan sangat lancar .. lepas makan confirm membuang. Tu salah satu tanda nak bersalin jugak ke? #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

6 Balas

normal sis . salah satu tanda nak bersalin tu , tapi macam saya haritu ingatkan saya punya poop dah lawas sebab tengah tunggu masa juga je ni . perut memulas , cirit birit , kerap sakit depan belakang terus pergi hospital rupa rupanya saya kena keracunan makanan ?

sy tak pasti la sis.masa sy 35w n 36 w sehari sy mbuang 3@4 kali.ni 37w jadi sembelit pulak.tk pnah² lama dlm toilet, ni 20 minit rilek je lgi dlm toilet xleh mbuang.pdhl sy jnis mudah mbuang sblum² ni.

ada juga org up soalan mcm ni sebab sy alami situasi yg sama. hari ni 6/6 37w 5d. hari² membuang, kdg sehari sampai 2-3x. boleh katakan setiap kali lps makan membuang

Sy rse normal sebab skrg pun sy mcmtu.. pun 37weeks 2 days.

Mungkin normal. Sy pun sama mcm sis.. 37w 5d

normal