Buang air besar

Hi bakal ibu..kenapa ye dah dekat-dekat nak due date ni, sekarang dah 38w asyik kerap buang air besar je..tanda nak bersalin ke normal ke camtu..#firstmom #firstbaby

2 Balas

sama jugak…selalunya pagi je membuang, ni pagi petang malam..klau betul tanda bersalin normal,alhamdulillah..nak sangat bersalin normal tanpa koyak dan jahit..semoga allah permudahkan segalannya🤲🏻

11mo ago

tu lah harap bersalin normal xde koyak..tapi org kata baby first mmg kena gunting jahit..seram pulak

samalah... rasa nak membuang ja, kdang kluar angin ja ..setiap hari 2-3x membuang yg btul2.