TIADA ALAHAN

Hi Mommies! Nak tanya lah kan, normal ke tak ada alahan apa dah masuk week 7? Bahagian payudara pun sikit je sakitnya. Saya cuma sharp jaga waktu makan dan pemakanan. Terima Kasih

4 Balas

Saya pun sis.. ade la sehari tu 1-2 kali je rasa mual tp mostly ok je rasa mcm normal.. cuma kepala je denyut2

2y ago

saya pun mcm tu jgk sis. bila dah petang pukul 5 tu memang dah time sickness nya.. saya perasan macam sehari dua ni dia mula mcm tu😂😂