Alahan

Assalammualaikum saya nak tanya macam mana nak hilangkan alahan semasa mengandung... Saya sekarang mengandung kandungan saya baru 7 minggu saya alami alahan yang terus dari pagi sampai ke malam... Sampai nak makan apa pun tak boleh... Mohon pandang semua terima kasih

1 Balas

Alahan memang xboleh di hilangkan sis. Kena hadap sampai die sendiri hilang. Cuma untuk buat alahan x jadi makin teruk, sis elakkan makan benda yg masam, pedas, berempah dan berminyak. Makan sup2 tawar, ikan/ayam bakar/ Syur masak air. Makan buah2. Minum fresh jus dari buah-buahan. Makan sikit2 tapi kerap.. nanti dah msuk 3 bln, insyaAllah hilang dh semua tu