Tak ada alahan

Hai...nak tanya..normal ke prgnt 7 week tp tak ada alahan lansung?cuma rasa penat je..#firstmom

4 Balas

Normal dn jgn di mntak je.. sekali dpt mmg tunggang terbalik la muntah2 .. bkn muntah yg biasa tp tarik hbs urat2 perut smpi tahap warna hijau dn muntah darah ..

Jangan diminta sis. Saya alahan x leh bau nasi langsung. Makan pon x boleh. Bersyukur la x dak alahan tu

sama sy bru hamil 6 minggu 5 hri tak ada alahan hrp sampai lah bersalin tak ada alahan aamiin...

normal sis... sya pun tak ada alahan lansung..