Buku Pink

Assalamualaikum mommies.. Maaf nak tanya. Bila ye agaknya masa terbaik untuk mommy buat buku pink kat KK. Means, berapa minggu baru pergi buat buku pink tu ya? Sori tanya, sebab ni baru first pregnancy. Banyak lagi nak kena belajar. Harap mommies kat sini sudi share info ? #6week6day

2 Balas

Saya buat ritu 8w tu pon nurse kata dh lambat ni. Buat 8w pon sebab nk konfirmkan betul2 mmg ada bby dlm ni. Setengah kk boleh bukak awal. Ada setengah ikut jugak tetapan week dia. Sis boleh tanya kk tempat sis.

paling lewat 12wks sis. better pegi awal, if ad mslh blh detect dah 😉 sy haritu 5wks dh buka buku, alhamdulillah semua ok 😁 first jugak