Buku pink utk 2nd pregnancy

Hi mommies.. Nak tanya, buka buku pink utk second pregnancy kena bawak husband skali ke?? #pleasehelp

15 Balas

Hi ..Tak perlu sis..Saya baru je buka buku pink second pregnancy 1/8 hritu, sye call kk dlu tnya.. Lepastu kk bgi tarikh appoiment utk dtg and minta saya bawa buku pink first pregnancy.. Sis bole call tnya kk dlu perlu bawa suami ke tak and sis bole tnya kk time call perlu bawa apa.. Sbb sstgah kk lain2 ..