Buku pink utk 2nd pregnancy

Hi mommies.. Nak tanya, buka buku pink utk second pregnancy kena bawak husband skali ke?? #pleasehelp

15 Balas

Rasanya pregnancy no berapa pun tak perlu bawa husband rasanya kan 😅 Tp tak tahulah sbb ada juga sy baca ada kk yg nak check hiv husband skali. Kalau kk sy 1st pregnancy haritu mmg check hiv ibu shj. Kalau sis nk yakin, senang call je kk then tanya perlu ke husband ikut skali

9mo ago

Haah sis. Ada kk nk check hiv suami sekali. Sy tak pernah pula suami check sekali Sy baru tahu sbb baca komen2 org🤣🤣