Register Bersalin di Hospital

Hi mommies ? nak tanya, bila boleh lapor register bersalin di hospital ye? Selalu ye kandungan minggu ke brpa? Sy selalu cek up di kk setapak, nurse pun belum tnya juga mana nak refer bersalin nnti, sy skrg 33 minggu 3 hari, anak pertama. Edd nanti 4 hb 2 2020. Ke selalu ye nurse akan tnya atau kite sendiri kena refer trus ke hospital?

2 Balas

Sis pergi je hospital yg sis suka time nak bersalin tu..make sure buku pink & ic tu kne bawa pi mana2 bila dh dekt tarikh... So tak da gelabah nanti... Hehehe...

Dah nk bersalin nnti.. Bawa buku pink pegi mana2 hosp terdekat.. Tp kalau nk tahu lbh lanjut.. Bgtau nurse kat hosp mana awk nk bersalin..