Bersalin hospital swasta

Salam sy bercadang nak bersalin hospital swasta. tp sy buat checkup di KK. Boleh tau selalu kita nak kena booking dan checkup bermula minggu keberapa ye di hospital swasta? mmcmna pengalaman mommies2. ##seriusnanya #ingintahu

2 Balas

Hi. Selalu swasta min 3x antenatal checkup. Kalau awak dh ada pilihan Dr, boleh call klinik dia utk book. Nnt PIC akan tny current pregnancy week & bg booking date utk checkup dkt situ pula

1y ago

owh kena call tnya ye. sy igt 3rd trsem baru nak buat temu janji. mmg dh tau nk book ngn doktor mana. tkpa nnt sy call tnya hospital. terima kasih sis

masuk je trimester 3, awak dah boleh survey hospital swasta. kena tanya hospital tu apa requirements yang diorang nak untuk kita bersalin kat sana.

1y ago

sy dh survey cuma agak cnfius nak pn checkup.kandungan berapa week. tq sis bgtau