baby x membuang ?

hi mommies, nak tanya baby sy baru masuk 6 bulan. sy dh bg bubur nasik tp dh 4 hari baby sy xmmbuang. tgok tanda2 dia sembelit pun xde. perut xkeras, bby xmragam n kentut elok je. normal ke ni? ?

1 Balas

baby minum susu ape?kalo kentut ok,perut tak keras,dia tak meragam ok la tu...try buat senaman kayuh basikal...banyakkan minum air masak

5y ago

bf je. xcmpur. oo.. okay2.. sy dh cuba bg air masak byk sikit. tp sbb dh 4 hari bby xmmbuang. tu risau tu. tq yaa😊