bby x berak

Mom2 sy nk tnya normal ke baby x berak dh 3 hari..ad cara x utk bg bby berak.. tapi perut xde kembung bby kentut je full bf #5haripantang

2 Balas

full bf normal kalau x berak hari2. anak sy pun paling lama x berak 5 hari. saya amalkan urut teknik "i love you" baru baby sy senang berak. 2@3 hari at least mesti dia membuang. senang kentut jugak, kurang meragam sejak tu. try google @ youtube ya cara buat urutan tu.

Normal klau dia xberak n perut dia lembut je..