Ada tips tak esok nak kena minum air gula 🫠🫠

Hi mommies nak tanya ada tips & flow macam mana minum air gula di KK tak ? 🥹 kitanya nervous lain mcm dahla kena puasa start 10pm kan 😭 mmg lapar terus lahh… then dia suruh tunggu 2 jam kalau kita balik kena datang ngam ngam ke macam mana ? Helpp mee

4 Balas

Gudluck sis. Saya kena minum bila nk dekat due date sbb tkdk family history kencing manis. Cumanya sbb umur lebih 25 tahun ja. So nurse kata nti next appoinment tkde minum air gula. Rasa lega 😂 cumanya kena tunggu la nti akan minum jugak nk dkat due date 😂

1mo ago

Boleh jdi jugak tu. Saya pregnant berat turun 2 kilo 😂 tu yg bmi smua normal. Skrang ni kena maintain ja tkleh mkn bnyak sgt. Rugi tak maintain nti berat naik 😂