Baby girl tak sunat

Hai mommies kt sini ada tak baby korang tak sunat yaa? ank sy 3m sy belum sunat dan takkan sunat sebab family besar sy perempuan kitaorang tak sunat..Sunat untuk lelaki sahaja

4 Balas

taknak komen banyak..baca penerangan mufti sendiri dan parents nilai sama ada nk ikut tradisi turun temurun atau ikut pendapat mufti. https://muftiwp.gov.my/ms/artikel/al-kafi-li-al-fatawi/1336-al-kafi-419-hukum-berkhatan-bagi-kaum-wanita

5mo ago

Setuju

org ckp kalau sunat ni nak bgi anak perempuan ada rsa malu nnti n jaga maruah dia .

first time dngr,bby sy 2 month da sunat

sunat bby girl toreh sdikit shj.