Buku Pink

Hi mommies, nak tanya 2 soalan ?kalo nak bukak buku pink tu kan mmg wajib kena buat appointment dulu ke? Atau terus pegi je pun boleh? Lepastu kalo saya pegi tgh hari boleh tak mommies? Sebab bos xkasi cuti, boleh halfday je.. ?

27 Balas

awal pagi sis kenee buat buat bukuu pink , arituu sayaa buat bukuu pink dari kol8 bawakk laa sampai tengahari .

Tak prlu buat appointment sis,dn lagi bgus pergi awal..sebab klu sis prgi sebelh petang takut tak sempat..

sy haritu try call KKIA yg trdekat dgn rumah utk tny prosedur.. pastu trus nurse bg date utk appt.

g trs je sis.. xyah appointment.. tp kene g pg sbb byk procedure nk kene bt n amik mase lame..

Better call dulu tanya. Tempat sy kena appointment. Awal2 tu nurse dah pesan kena datang pagi.

Kalau d Sabah ni, kena buat appointment dulu.. pastu bole minta tarikh yg kita rasa sesuai ..

Boleh walk in sis.. Kalau tak siap buku pink pada hari tersebut, esok tu datang lagi.

Tmpt sy trus g klinik...ckp nk bukak buku pink...mayb lain tmpt lain peraturan die

Xyh wt appointment pn.. ly trus g je.. nk bkk bku kne pg2.. ptg2 slalu dorg xlyn..

Boleh buka di klinik swasta juga tp prosedur check up setiap bulan di kk sy kurang pasti.

5y ago

Pergi kk better