Buku Pink

Hi mommies, nak tanya 2 soalan ?kalo nak bukak buku pink tu kan mmg wajib kena buat appointment dulu ke? Atau terus pegi je pun boleh? Lepastu kalo saya pegi tgh hari boleh tak mommies? Sebab bos xkasi cuti, boleh halfday je.. ?

27 Balas

Klu sy hari tu di kk,dorang bg appointment dlu,hari lain bru dpt buka buku pink

Kalo klinik ramai org kena la wat appoiment kalo x ramai depa wat trus la

Ikut klinik.bagus dtg pagi.Sebab ambil masa nk buka buku

Tmpt sy buka buku kne dtg pagi2..

5y ago

Ye.. stgh hari gak la.. byk nk kne check.. klau smpt bleh jumpa doc terus.. kalau tk smpt kne p hari lain plak utk appointment doc

terus g....waktu pg

pergi trus je sis..

Depend on klinik..