Scan Gender 23weeks

10/07 haritu try scan kat klinik luar. Mula2 nak tengok keadaan baby je. Masa doc baru nak scan tu terus dia tunjuk burger 🤭 doc cakap ni girl. Ada nampak macam girl tak? Tapi saya risau takut pula tu bukan girl. Nak try scan lagi laa next month. 🤗 harap laa betul2 girl 🥰 #firstbaby

Scan Gender 23weeks
16 Balas

Saya 3x scan, 3 kali nampak girl, tapi sy n suami jenis x mau brharap, x kisah kluar ap, heheh, jnji anak sihat, tapi suami suka kdg dia ajak g scan nk tngk lagi. haha, tapi tau dah girl, kalau g bli brg dia, mmg mula tu excited nk pink2, tapi pikir hmm btul kr ni. hahah, baju anak mmg bnyak unisex heheh,suami sya smpai ddk kat labour room tanya mak saya 'btul ke mak baby girl nk kluaq ni'🤣. Alhamdullilah selamat dh kluar baby girl sy bulan 6 hri tu.

Better tggu nest scan tuk double confirm sis.. sy smlm pun baru lpas scan.. nmpk boy.. tp doc pesan da.. nnti tggu sekali lg scan tuk double confirm.. sbb masa scan bby kecik lg.. so kemungkinan salah nmpk masa scan tu ada.. so tggu next ye.. hihi

6mo ago

Post lama ni ntah2 dah bersalin dah tt ni hehe

Wahh cane semua org bleh fhm gambar scan ya. Sy sorang je ke yang tak faham lgsung bila tengok 😂. Takde pengalaman lg

6mo ago

sye dekat klinik je faham masa doc tunjuk , bwk blik gambar scan tu tgk blik da xfaham 🤣 hahahahaha

sy pn blm tahu lg gender.. tp hari tu ada scan.. sy ada dgr dr ckap mcm bentuk wau. girl.ke boy ye klu bentuk wau huhuu

6mo ago

posting da 4 bulan dah sis

lps nie mest ade scan lg kn? klu konsisten gender yg sme.. btol la tu

10mo ago

Ya awak. Harap laa gender yg sama. 🤭

sy baru scan smlm, 22 week. baby terus tunjuk pistol dia 🤣

Nmpk 3 line tu girl.. tp nt blh scan lg skali

10mo ago

Yaa. 😅 tunggu scan lgi hari lain. 🤗

Tk sure. Tp anak sy boy, nampak senapang 😂

P scan dekat klinik lain pula..

10mo ago

Okay. 🤗

girl sis sma mcm scan baby hri tu