Breastfeeding

Hi mommies. Nak minta pendapat, ada tak mommies berpengalaman sebelah breast sahaja yang hasilkan susu. Lagi sebelah macam kering susu. Please advice. Rasa macam down pun ada everytime pump, sebelah breast je yang ada susu. Thank you mommies ❤️ Edit: saya tak DF sebab baby tak latch even dah banyak kali try. Jadinya pump and bagi ke baby dalam botol. Tq~

7 Balas

jgn stress, tu blh buat susu tak keluar. anak umur berapa ni?