Breast pump

Hi mommies. Nak tanya perlu ke kita sediakan breast pump? Ni first baby. Sebab kita tak tahu kan nanti susu badan macam mana #pleasehelp

1 Balas

pada sy kalau sis mmg berniat nx breastfeed anak selama yg boleh better beli breast pump. sbb kena selalu pump utk keep on stimulate susu. awal2 mungkin susu xbyk, tp kalau selalu pump ikut timing, susu akan stimulate dan akan sentiasa bertambah nanti. boleh cuba milk booster juga utk tambah pembentukan susu.