Susu sebelah tak keluar sangat

Susu sebelah saya macam x keluar sangat. Kalau pump, x sampai 1 onz pun. Tapi sebelah lagi ok. Even saya da bagi sebelah yang x banyak tu pada baby untuk rangsang, but still jugak x ok. Risau kalau susu x cukup kalu pump depen penghasilan susu sebelah ie :/ ada cara lain x?

3 Balas

ada orang memang bagi sebelah je sis sebab baby nak sebelah. cukup saja sebab breast satu 1 lgi tu akan adjust utk ikut demand baby. cuma mungkin nanti besar sebelah la ye😂

Tula. Haha. Tapi sebAb kan sebelah lebih , kadang nak kejar stock susu baby untuk esok tu semput jugak 😂😂😂

dh try marmet instead pam?