🤭 Keadaan Perut Anda Sewaktu Hamil

🤗 Hello mommies! Min ada soalan nak tanya ni! Waktu pregnant, mana satu yang paling tepat menggambarkan keadaan perut mommies?

🤭 Keadaan Perut Anda Sewaktu Hamil
144 Balas

c. perut besar .msuk je 20minggu..tadaa..trus nmpk bsr perut😂😂😂kalau x tu xnmpk perut....maka bermula ketika itu jln pn sush nk brdiri lama pn xselesa..siap bwk kerusi ms g chckup sbb nk kena q pnjng sblm daftar.. gigihkan..🤣🤣✌🏻 pengalaman xdpt dlupakan smpai bila2..

xtau beza..sbb ramai org ckp perut kecik xcaya smpai dorg terkejut laa bila ckp dh 32 mnggu..tapi sndri tgk beso..sbb msa ank first kecik ank second besar sikit yg skrng ank ketiga besor lagi perut dari msa ngandung kt akak n abg dia..aktif pon yee..

Perut tinggi, rsa sronok sngat mengandung bby first, even first pengalaman tpi itulh saat² kita rindu, asal mengidam smua dipenuhkn sperti permaisuri🤭, rsa bby gerak, skrng bby dh 3months, lahir 35week2day

C & E. Dah masuk 8 bln susah nak jalan. pernah nak bersalin anak nom.3 doktor di spital daerah tak berani nak terima sebab perut besar haha. Doktor tu suruh saya pergi general hospital 😆

entah agak tgk kat cermin..Mcm perut besar..😅 kdg2 lucu juga ne perut besar sbb hamil atau obesiti 🤭😅 lemak sama2 naik..keliru pula da😂

saya perut kecil selama mengandung sampai 9 bulan berat naik 5 kilo lebih sahaja. baby keluar 3.13 kg

D & E smpai tgh tggu hari pun , kwn² ckp perut kecik , sbb mak dia pun kecik² ja org nya, baby boy lahir 2.66kg 😁

D, orang cakap perut kecil sangat tidak nmpk macam pregnant lepas tu orang cakap Nnt anak lahir kecil sangat

3y ago

sama laaaa tapi nuse ckp okey je

entah lah perut dah 22 week ni tak reti nk kategorikan apa. Asalkan nurse ukur normal 😁

37w now..D&E..ramai jg tgur perut xbsr..2nd pregnant..scan mse 36w bb 3kg(kire besar tu)..