😎 Berapa Kerap Anda Bersihkan Peti Ais?

Hello mommies! Haa, Min nak tanya ni! Agak-agak berapa kali lah mommies bersihkan peti ais ya? Kalau Min dalam seminggu tu dalam 1-2 kali 🤓

😎 Berapa Kerap Anda Bersihkan Peti Ais?
38 Balas

kadang B kadang C depend pd keadaan peti ais tu mcmne dgn mood anak mcmne..kalau dia ok blh main sorang xperlu geng bas sekolah jd mak ea akn buat sesi bersihkan peti ais..🤭🤭kalau x kang dia join skali..hehee

seminggu skali,tiap pagi ahad.kdang 2x klau anak no dua ne pndai tekan tu bulatan bikin cair peti ice.sedar2 bersi isbokku suda.trima kasih nak,apa lagi masa tu ada iskrim coklat bru beli.😭

tengok kelapangan.. / atau bila mata dah sakit benar tengok 😅 peti ais baru dibaiki 2 minggu lepas. Sblm dibaiki, dah besihkan dulu. Sangat bersih dan x bnyk barang. 😁

Klu kotor bersihkn lah……tpi Suami yg rajin bersih kn 🤣🤣🤣

tgok keadaan peti.. kalau dh kotor sgt bersih la..

bila rasa nak bersihkan atau nampak kotor😁🤭

İkut mood klo nk bersihkan 🤣🤣

Pandai B Pandai C Tengok kelapangan

depends keadaan nya cmna

ikut mood ...😂😂