due date mmg berubah2 ke?

Hi mommies. Mase 1st time sy scan bby, doc ckp edd : 25/02 .. Bila bby 32weeks , edd : 19/02 doc ckp besa seminggu.. Harini pegi scan, edd : 03/03 baby kcik smggu.. So skrg sy ni tgh pregnant bape minggu? Hahaha haritu beriya org tnye sy jawab 37weeks.. Dh excited tggl lg 1-2mggu mesti bersalin ni.. Dah kalau edd 03/03 , sy baru 34weeks la ye? ..

2 Balas

Edd refer to first day last period puan...

4y ago

Yang tu memang kena refer first scan doktor... Biasa kat buku pink ada tulis...