Due dah nk dekat tpi xad tanda bersalin lgi.. risau

Assalamualaikum semua.. ikut Edd 03 /9 tpi xad tanda bersalin lgi ..risau laa

1 Balas

mg dpmudah segalanya..Allahuma aamiin..Ya Mujib... puan jgn lupa chck tendangan baby pastikan ckup 10 kalau kurang cpt2 pergi hsptl kmudian kalau ada rs perut mengeras.stiap 5 minit atau makin lama makin kerap cpt2 pergi hsptl tu pun slh satu tanda tuk bersalin... selalu bersm husband pd hujung2 kehamilan utk memudahkan bersalin... jgn stress2 k.. mcm aunty sy ritu pun overdue smpai 40 minggu .. spttnya dia bersalin dlu .tgk2 sy yg brsalin awal dr aunty sy... in shaa Allah Allah akan pmudah segalanya..aamiin.. nnti puan try follow ig yg sy share ni..byk tips tentang bersalin tenang boleh puan pelajari sblm bersalin... hrp apa sy share ni dpt mmbntu puan.. jg dri bebaik k 😉✌🏻

2y ago

aamminnn ya Rabbal Alamin.. terima kasih..aah rse risau jgk ,hari da 40 minggu tngh tunggu jgk bby klur .pujuk Dy jgk .hihi dri MLM tdi mengeras pastu tersa Dy bergerak..nk tdr Pn rse perut mengeras tpi xsakit sgt