tarikh due

Ade ke y kne macm sye tarikh due bertukar-ii.. Due pertme : 26/02 Scan kali pertma : 22/03 Scan swasta : 23/03 Scan kk kali ke dua : 13/03 -dokter kedua scan : 17/03 Last dokter cakap ambik tarikh due 13/03

7 Balas

sy mula2 buka buku pink.. confius dgn tarikh due date.. lepas scan swasta.. jauh jgk jarak tarikh yg sy bg n swasta cek.. buat scan lagi.. xjauh dah tarikh dr tu selang sehari je..jadi doktor bg tarikh due yg mula2 scan.. dan tgk tumbesaran baby.

Biasa scan dkt klinik swasta lebih detail sbb doctor boleh tau ukuran ,pjg dan berat baby.kdg dkt kk dorang agak2 je sbb scan tu pun x berapa jls klu dibandingkan scan klinik swasta.

5y ago

Sye dh g swasta dye bgi tarikh 23/03

sama dgn sy.. stiap kali scan stiap kali tu dpt date baru. dah dpt 5 date. tp takpe.. awal² ni dorg ikut size baby tu. ada yg cepat besar, ada yg lambat besar..

5y ago

Smpai kite pulk pening mne, stu tarikh y btol

Sama macam sy lh.. Pertama 3.3.20 Kdua scan 11.03.20 Baru2 ne 15.3.20... ...

5y ago

Wah dekt je lh tarikh due dgn sye..

Mungkin due date ikut pada tumbesaran baby tu jugak..

5y ago

Yelh kot.. Ikot besar bby

Mcm sy lah. Smpai bingun nk ikut due yg mn satu

5y ago

Tu lh..bnyk sngt tarikh dye

Klu scan mmg akan berubah2

5y ago

Tu lah..setiap kali scan tarikh laen-ii