pil perancang yasmin sambil menyusu

hi semua ibu2, ada ke kat sini yg amik pil yasmin utk merancang tapi susu badan still okay? klau ada, boleh bagi tips maintain kuantiti susu? sy nak amik pil yasmin tapi sy concern dgn susu badan & at the same time taknak kacau hormon. atau ada sesapa boleh share pengalaman? tqqq

3 Balas

yasmin tak boleh pakai jiks mahu BF baby sebab dia akan turunkan hormon susu. Boleh tukar ke Cerazate atau noriday

Sy ada baca review kata pil Yasmin tak kacau susu badan and boleh buat skin glow jgk.

Setahu saya kalau fully bf pil yang tak kacau susu pil noriday.