Tip banyakkan susu ibu selepas makan pel perancang..susu jadi drop

Baby mengamuk tak nak df lepas sebad susu drop lepas mkn pil perancang

1 Balas

Mungkin pil tu tak sesuai dgn puan? Boleh dapatkan nasihat doktor /nurse yg pantau perancang puan. Mungkin blh tukar. Setakat ni apa yg KK prescribed pil perancang utk sy tak menjejaskan pengeluaran susu saya. Saya ikut je apa yg kaunselor penyusuan susu ibu bertauliah sarankan utk pengeluaran susu ibu yg cukup buat ibu dan anak. Saya follow IG norfadhilah Abd rahman (mungkin ejaan nama betul/ salah) Jika beli pil sendiri, sy tiada pengalaman

12mo ago

Sama-sama