pil perancang

nak tanya mommies yg ada amik pil perancang regulon tak? ade side effect tak makan pil tu? ada datang bulan tak?

2 Balas

Regulon pil perancang 21bj. So sis kena mkn smpy habis 21bj tu. Dlm tempoh 1 minggu selepas ubat habis period sis akan dtg. Effect yg sy tahu b'beza mengikut setiap individu, ada yg berat naik, sakit/pening kepala. Tp selalunya period akan teratur

4y ago

Salam...Saya mkn pil masa nak p umrah..Bila blik Malaysia, Saya terus period...Ni da kali ke 3 period. Saya punya period, flow jd x lancar...Period keluar sikit2, dan pd hari ke 6, baru period keluar dgn byk...Period saya berpanjangan hingga 13 Hari...Normal x?

peroid teratur...tgk atas org..sy mkn kg asyik btambah je tiap bulan...skrg cuba depo pulak.