Pil perancang Oralcon

Nurse KD bagi saya pil perancang Oralcon, boleh effect susu badan drop ke?

4 Balas

susu makin kurang...berat bdn bertmbh tiap bulan...sy nk tukar nure tk bgi..so sy bli noriday je kat farmasi...berat dh kurang sikit..tpi ssu dh tak de

Ikut org juga kot sis. Saya makan pil ni alhamdulillah susu meriah lagi sampai bengkak susu. Berat pun maintain je.

ikut badan kot sis, sbb saya makan pil ni so far susu still meriah lagi.

Kalau tk silap oralcon untuk keringkan susu