Doppler baby monitor

Hi mommies, korang ad tak beli doppler utk monitor jantung baby kat rumah? klau ade, boleh share tk link tmpt korang beli tu?😅 tkut terbeli yg fake la. Thank You yg respon. Moga murah rezeki🥰

2 Balas

Saya beli shopee juga tp dah lama beli dari kandungan 6w tak silap masatu. Kedai mana pun dah xingat dah🤣 tp trusted je shopee tu pilih kedai yg ramai orng beli and bagi review.

13h ago

sekadar peringatan sis. jntung baby susah bg kita yg xde education dlm perubatan ni utk kite detect. even misi pun kdg² lame godek² perut kite nk cari tmpt spot yg btl² nk dptkan jantung baby tu. so renungkan ye. bg yg btl² mahir n ade education it's ok nk guna ni, tp mcm kite² ni xdigalakan ye. please sayangi baby kite. ade kes baby dia dh xde heartbeat dh tp dia cek dgn tu rupanya ibu sendiri punya jntg dia detect, g hosp mmg doc kata baby mmg dh xde.

tak prnah beli... just chck ms g kk shj