Barang Baby

Salam semua. Korang boleh suggest tak kedai beli barang baby yang murah dan recommended. Macam expo baby tu betul2 murah ke? Thank you semua ❤️

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Kalau saya yang murah Manjaku and Babyshop. Expo tu depends on barang apa yang awak nak beli. Kalau macam pakaian, toiletries bagi saya sama je harga.

5mo ago

Sama-sama. Nanti awak cuba la survey harga kat expo.

saya dlu masa ank first mmg bnyak beli kat shoppee ja..murah