Morning sickness at 12 weeks . normal ke?

Mommies kat sini , ad tak yg dah masuk 12 week pun masih morning sickness? Saya kebelakangan ni kerap pulak pening, bau makanan yg sy masak sendiri pun buatkan sy rasa loya . Awal pagi dah muntah . kurang berselera makan nasi, prefer nak makan mee ataupun bihun sup je. Risau pun ada kalau bby tak dapat zat yg cukup nanti . Boleh tak share cara nak [email protected] rasa tak selesa ni? Thank you mommies semua?

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sy pun nak tahu juga..