Merajuk dengan husband

Mommies, kalau nanti 28weeks kan, masih boleh ke travel? Sbb supposely dat time nak pergi honeymoon dkt maldives. Ticket dah beli dari last year lagi. Then last night husband suggest postponed honeymoon kat maldives. Sbb dia risaukan pape jadi dkt ibu dgn baby. Ibu dia dari malam tadi nangis sedihh sangatttt ??????????????????????????

9 Balas

Sy pun ade company trip.xjoin pun😥 xberani nk ambik risiko.apa2 mintak nasihat doctor ye