Kira, Jawab dan Menang Hadiah dari Baron and Co. Kids

Hi Mommies, jom kita menangi baju untuk si comel! Kain baju ini sangat selesa dan bagus untuk anak kita. Senang je cara nak menang hadiah dari Baron and Co. Kids ni mommies, anda hanya perlu kira berapa jumlah baju dan jawab soalan yang disediakan. Jom, masuk pertandingan ini di sini: https://community.theasianparent.com/contest/kira-jawab-menang-hadiah-dari-baron-co-kids/1444?lng=en

Kira, Jawab dan Menang Hadiah dari Baron and Co. Kids
167 Balas

36 helai baju. A. 100% kapas sikat halus Semoga rezeki anak, Dahlia Medina 🫰🏼

jumlah baju Baron & Co adalah 36... Material bajunya ialah 100% kapas sikat halus.

total baju 36 material baju Baron&Co diperbuat daripada A. 100% kapas sikat halus

jawapan saya soalan pertama 36 helai baju soalan ke2..A.100% kapas sikat halus

36 helai baju A- 100% kapas sikat halus ❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

Bismillah semoga ada rezeki anak Total baju 36 helai a)100% kapas sikat halus

36 Helai Baju A . 100% Kapas Sikat Halus Kind To Skin , Love by Kids ♥️

36 helai baju A. 100% Kapas Sikat Halus Material yg sgt selesa utk anak 🥰

1. terdapat 36 helai baju dalam gambar tersebut 2. A 100% kapas sikat halus

Jawapan Saya 1️⃣ Ada 37 helai baju 2️⃣ A. 100% Kapas Sikat Halus