Kira, Jawab dan Menang Hadiah dari Baron and Co. Kids

Hi Mommies, jom kita menangi baju untuk si comel! Kain baju ini sangat selesa dan bagus untuk anak kita. Senang je cara nak menang hadiah dari Baron and Co. Kids ni mommies, anda hanya perlu kira berapa jumlah baju dan jawab soalan yang disediakan. Jom, masuk pertandingan ini di sini: https://community.theasianparent.com/contest/kira-jawab-menang-hadiah-dari-baron-co-kids/1444?lng=en

Kira, Jawab dan Menang Hadiah dari Baron and Co. Kids
167 Balas

Jawapan adalah 37 helai baju dan material baju diperbuat daripada 100% Kapas sikat halus ☺️

36 helai baju Baron A.100% kapas sikat halus #theasianparent.my #baron&co #allthebestsupermom

Jawapan : Q1 : 36 helai baju Q2 : A. 100% Kapas Sikat Halus Done All Step IG : kyza.hamzah

Material baju Baron & Co. a. 100% kapas sikat halus ❤️ Berapa helai baju 36 helai 👚

material baju Baron & Co diperbuat dari (a) 100% kapas sikat halus bilangan baju 36 😁

Jawapan: 36 helai Material baju Boron & Co diperbuat daripada 100% kapas sikat halus (A)

Jawapan: • 36 helai baju Baron & Co. diperbuat daripada • A. 100% Kapas Sikat Halus

Jawapan Ada 36 helping baju 2. Jawapan A. Kapas sikat halus Children deserve the best!!

36 helai 😍 diperbuat daripada Micromodal Tencel, organic , tencel , bamboo 🥵👶

jawapan: terdapat 36 helai baju dan material baju daripada 100% kapas sikat halus (A)