Kira, Jawab dan Menang Hadiah dari Baron and Co. Kids

Hi Mommies, jom kita menangi baju untuk si comel! Kain baju ini sangat selesa dan bagus untuk anak kita. Senang je cara nak menang hadiah dari Baron and Co. Kids ni mommies, anda hanya perlu kira berapa jumlah baju dan jawab soalan yang disediakan. Jom, masuk pertandingan ini di sini: https://community.theasianparent.com/contest/kira-jawab-menang-hadiah-dari-baron-co-kids/1444?lng=en

Kira, Jawab dan Menang Hadiah dari Baron and Co. Kids
167 Balas

👕 36 helai baju Material baju Baron & Co diperbuat daripada: a. 100% Kapas Sikat Halus 🌿Kind to Skin, Loved by Kids 🌿 #baronandcokids #kindtoskinlovedbykids

terdapar 36 helai baju Baron & Co.kids dlam gambar & jawapan meterial baju Baron & Co.kid adalah A) 100% kapas sikat halus y sgt sesuai utk kulit halus bayi..

36 helai baju dan semua baju diperbuat dari A 100% kapas sikat halus dari negara Austria dan sekeliling, yang sangat sejuk lembut, hypoallergik dan eko friendly

Jawapan 1)Material baju Baron & Co. a. 100% kapas sikat halus 2)36 helai baju Semoga ada rezeki untuk baby comel sata Nur Maryam❤️🥰🥰🥰. tqia😘

36helai Jumlah Baju semua.. Material Baju Baron&Co Di Perbuat Daripada 100% kapas Sikat Halus..Semga Terselit Rezeki Untuk Baby Saya..😍😚

1. 36 helai baju 2. A) 100% Kapas Sikat Halus Kerana pakaian bayi haruslah selesa terutamanya pada kulit bayi yang sensitif. Ig: lailamlf

Answer: 38helai, material baju baron & kids dari organic cotton, bamboo & tencel :) #baronandco.kids #theasianparent_my ig #nisakay91 :p

A : 100% Kapas Sikat Halus 36 Helai baju👕 Skin-friendly Baby & Kids Clothes Specialist #baronandcokids #kindtoskinlovedbykids #tAp

36 helai baju A. 100% Kapas sikat halus ❤️ Baju matching outfits nampak sangat selesa untuk si Ibu dan anak yang comel ❤️

36 helai baju A . 100% kapas sikat halus Pakaian bayi & kanak-kanak yg diperbuat dari bahan yg organik & selamat utk kulit bayi..