Set Alat Makan Bayi Untuk Dimenang!

📢 Mommies, jangan lepaskan peluang untuk menang set alat makan bayi yang eksklusif ini. Poll di sini: https://community.theasianparent.com/q/material-alat-makan/3930099

Set Alat Makan Bayi Untuk Dimenang!
67 Balas

Done.. semestinya Silikon pilihan ibu-ibu kerana selamat dan tahan lasak untuk kegunaan bayi.

Done. "best thing about premium food grade silicon; durable, unbreakable and BPA free." 😊

Done ✅ moga ada rezeki utk baby AD 😍 thank you in advance theAsianparent 😚

Done ✅ silicon is the best item to give for my baby feeding 😘

DONE✔️ Harap ada rezeki Hari Raya untuk kami sekeluarga 🤗

Done 🥰 and silicone is the best baby cutlery 😍😍😍

Done the safest and the best thing silicon is BPA Free 😍

Done ✅ Semoga rezeki berpihak pd bonda.. Aamin 🤲🥰

Done 🤩 Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua! 💕

Done ✅ Silikon selamat dan tahan lasak untuk bayi