Set Alat Makan Bayi Untuk Dimenang!

📢 Mommies, jangan lepaskan peluang untuk menang set alat makan bayi yang eksklusif ini. Poll di sini: https://community.theasianparent.com/q/material-alat-makan/3930099

Set Alat Makan Bayi Untuk Dimenang!
68 Balas

done✔ saya tidak mampu beli pinggan yang berjenama dan kualiti bagus...sebab sy org susah..suami sy kerja gaji Rm1300,byr sewa,byr kereta...tak ckup bajet ...beli brg dapur mahal betul..belum trmasuk susu, pampers anak..😪saya harap saya dapat pinggan dan cawan silicon yg tahan lasak dan berkualiti seperti ini HEORSHE...untuk anak saya fabian yg berusia 2 tahun..maafkan ibu nak...ibu tak mampu beli pinggan dan cawan yg mahal seperti ini...😔 harap pihak theasian parent bagi sy peluang merasa Gambira dpt bgi anak pinggan dan cawan ini..

Done✅ saya sebagai ibu ingin yang terbaik untuk seorg anak..memilih barangan yg selamat untuk anak adalah tanggungjawab saya..saya pengguna pinggan dan cawan silicon dari heorshe sangat recommended untuk para ibu diluar sana sebab dia tahan lasak dan selamat jika terjatuh atau anak membaling..🥰

Done💖 Setelah Research & Tanya Banyak Mom's yg berpengalaman Saya pilih Silicon sangat Recommended sebab tahan lasak✅ bahan lembut Jika baby sentuh✅ tahan panas✅ tahan sejuk✅ Dan biasa silicon ada build in suction so lekat kuat kuat kat meja, tak payah risau kena baby buang😇😇😇

Done! Saya memilih kayu dan bambu kerana ianya bahan yg mesra alam sekitar disamping bambu itu sendiri boleh dijadikan alatan makanan yg aesthetic ✨ so dalam masa yg sama kita support sayangi alam sekitar yg mana in the future baby yg gunakan boleh lebih menghargai alam sekitar

Done! I love silicon so much and it’s safe for baby gums when the kids learn to eat by themselves. With the beautiful soft pastel colour and design now it actually attract mummies more than babies 😂😂

Done ✅ silicone is the best choice to choose as it durable, and it can handle heat better. Baby won’t easily break it or bite a hole in it 😆 hope to win the prize… HAPPY RAYA EVERYONE

Done! Silicone dijadikan pilihan sebab silicone Selamat dipegang, tahan panas, dengan warna yang menarik 😍bukan sahaja pilihan I u tapi anak-anak Juga.

Done.semestinya silikon pilihan ibu -ibu kerana selamat dan tahan lasak untuk kegunaan bayi dan kanak-kanak.Semoga mama dan anak ada rezeki❤️🥰

✅ DONE sebagai ibu saya memilih silikon untuk bayi dan anak kerana materialnya yg tahan lasak dan lebih menarik perhatian untuk mereka gunakannya

Done! Silikon pilihan ibu-ibu sebagai alat makanan bayi. Bukan sahaja ringan, tahan lasak, malah mempunyai pelbagai pilihan warna yg menarik.