hb low

Hi mommies ! Im pregnant 34weeks and last check up , my hb just went up from 7.2 to 8.6 :( help me momssss

8 Balas

Berminat boleh Wssp 0128351042 Atau klik je www.wasap.my/60128351042 Anda merupakan seorang 1. ibu hamil 2. ada isteri tengah hamil mari sini, luangkan masa sekejap. MINYAK KELAPA DARA IBU, makanan khusus untuk si ibu hamil.. tak banyak pun, sesudu 2x sehari😄 ada yg kata memudahkan proses bersalin, ada yg kata hilang sembelit, ada juga yg kata bacaan HB naik 😎 kalau pergi checkup, takkan lah nurse x marah kan kalau bacaan HB rendah, dan nurse pasti terangkan apadia komplikasi ibu ibu yg HB rendah ni kan. termasuklah keputihan, beri kesan pd bayi 😪 itu yg kita xnak, minta dijauhkan .. nak tahu khasiat MINYAK KELAPA DARA IBU, boleh pm 'teman' 😉 💯 percent organic... MINYAK KELAPA DARA IBU memang berkualiti tinggi..!!! 😊😊😊 #jujurdanamanahdalamperniagaan #agentminyakkelapadaraibu #agentvcoibu #agentmkdi #mkdibatukurau #mkdikamunting #mkditaiping #mkdikualakangsar #mkdisungaisiput #mkdiipoh #codbatukuraukamuntingtaipingkualakangsarsungaisiputipoh #farahfiadnianaksolehahameennn #farhanfifirdawsianaksolehameennn #farhanfinaeimianaksolehameennn #farahifarhanabahagiasampaisyurgaameennn

5y ago

Minum dan sapu boleh sis

Haii mommies saya 34 weeks also n also have the same problem since my first pregnancy u need to eat bnyak sikit hati ayam n need extra ubat Ferrous Fumarate Tablet selalu klinik ade bg

Saya punya hb, dari 10.6 naik ke 12.4, saya amalkan jambu batu tiap tiap hari, dan ikan bilis 3-4 kali seminggu. Lepas tu saya avoid teh, kopi and benda yg berkafien.😊

mkn jambu batu sehari stgh dpd buah jambu . pasti akn naik cpt . nk lagi cepat sehari sebiji buah jambu tu

last check up hb 11.6. puasa ni xmakan pun zincofer tu. tp makan jambu batu. hb naik 13.0

Minum air limau kasturi...hb sy xpernh kurg dpd 12

Sy mkn supplement prenavit utk naikkan hb

makan jambu batu n fresh delima...