Check Up 32 Weeks 4 Days

Alhamdulillah hb check from 9 last month and today 11.3. But the doctor scan my baby still in breech position... (masih songsang/melintang) and im worried.. Do any mom experiance this?

5 Balas

Wahh alhamdulillah.. Sy pun hb cun 11.7 after tkr supplement iberet folic.. Baby breech position usia ni xpe nnt dia akan dpt ceph position ms 36weeks tu. Baby sy pun senget haritu.. Lama2 dh reached 37week cantik kepala dah ceph position.. Moga dpmudahkan mommy

5y ago

Aamiinn ya rab.. Semoga dipermudahkan...

Syukur spnjg sa p klinik..bacaan hb sa semua ats 10..nda pernah kurang.. Just ada masalh gastrik la but rght now okay sda.. No worries sis, nnt kedudukan bayi tu akn berubah jua.. Mgkn dlm 36w and above kli tu klu tda slp

5y ago

Most welcome sis..

Sy dlu ank ke 2 pernah bby breech...tp sebelum bby lahir dlm mngu ke 37 sy dirujukkn ke pakar hsptl kuching utk pusing bby sy...puji Tuhan semua berjalan dgn baik...bby pun boleh lahir dlm keadaan normal..😊😊

5y ago

Alhamdulillah syukur

HB dh naik alhamdulillah:) breech mula2 normal je..tggu nnt nak 36w ke.. doalah dia jd cephalic utk normal delivery..

5y ago

Aamiinn... Tq sis

saya 36w and my bby still melintang ..😥

5y ago

Hari ini 34 weeks 4 days...