First time

Hi mommies, im new here.. I already 4 weeks pregnant.. Baru baru i ni pegi klinik utk scan, but kantung baby tu x nampak lagi.. I was so sad and afraid.. Bawah perut n punggung blakang selalu sakit2 biasa mcm tu.. Adakah tu tanda tanda etopik? Tq ?

22 Balas

sy spotting/bleeding wk3-4 haritu, sy igt sy period sbb sy perati smggu berterusan tp heavy periodnya. sy check upt sbb mntau lekat ke,wlopon diri rase tu period. alhamdulillah double line. terus sy buat scan dkt klinik swasta. doctor xnmpak pape tp dia ckp dinding rahim tebal dgn darah maknanya mgkin ready utk melekat, dan doc pon nmpak cyst 1cm. doctor bg 3 situasi waktu tu. 1. baby kecik sgt sbb tu nmpak pape 2. mgkin mengandung luar rahim 3. mgkin dah gugur lepas tu doctor mntk check darah utk nk tau kandungan hcg. alhamdulillah kandungan hcg tinggi. cuma dpt appointment utk scan wk8 iaitu mggu. nk tgk kantung tu.