First time

Hi mommies, im new here.. I already 4 weeks pregnant.. Baru baru i ni pegi klinik utk scan, but kantung baby tu x nampak lagi.. I was so sad and afraid.. Bawah perut n punggung blakang selalu sakit2 biasa mcm tu.. Adakah tu tanda tanda etopik? Tq ?

22 Balas

To early sy 8wk nmpk kantung je baby to small.. Don't worry sy ms scan 4wk xnmpk pape pun & ms 2 dkt clinic bt upt ne-..after 2wk Alhamdulillah.. Sabar ye sis..