Beli Barang

Hi mommies. Im currently 6w ☺️☺️☺️ Patutkah beli brg2 skrg? Awal2 mcm ni kene beli apa dulu ya? Excited smpai xtau nk beli apa dulu??

1 Balas

6w tu masih terlalu awal sis..at least tggu 20mggu ke atas sis..utk 1st trim ni baik sis focus utk jaga kandungan, sbb 1st trim ni mmg kandungan sangat fragile..mcm saya gugur masa 8w 4d...jadi utk kandungan yg kali ni saya mmg sangat berjaga2 & byk2 doa spya baby kuat dan dapat bertahan smpai ckup bulan..

5y ago

Ooo ok2 thx sis🙂🙂