23days being a mom

Hi mommies ! Im a bit stress about my breast and milk breast ? dulu berangan nak fully bf anak.. bila baby keluar baby tak reti nak menyusu n susu pon lambat keluar haritu.. once dah ade susu ingatkan dah ok.. pernah pam boleh dapat 2 ke 3 oz utk sebelah breast but now makin kurang.. yg lagi stress tu kadang setengah jam lepas pam susu dah start meleleh.. Dah 2 ke 3 hari dah paksa baby direct bf tapi baby mcm tak kenyang.. kena bagi susu fm jugak.. Breast pulak ade mcm benjolan n bengkak ? Rasa dah give up sgt. Nak mintak pendapat mommies and nak tau susu fm ape yg sesuai utk baby newborn ?

13 Balas

This is normal dalam pantang, just DF baby and try urut breast, search YouTube situ akan ajar.. This is just beginning.. Don't give up..