Fasting during pregnancy

Hi mommies. Im 7 weeks pregnant and this is my first pregnancy. Any suggestions or tips for fasting during pregnancy?

25 Balas

sahur jangan tinggal. ambil makanan yang boleh tahan kita dari lapar macam oat, kurma dll. time malam, minum air selang sejam. tapi kalau rasa tak larat sangat or nak pitam tu jangan paksa diri puasa jugak ye. ada rukhsah untuk kita yang mengandung dan menyusukan. islam itu mudah :)

5y ago

thank you...