Tidur belakang badan 22minggu lebih

Hi mommies, i nak tanya ni . Apa akan terjadi kalau kita sering tidur secara terlentang . I selalu takselesa sebab kaki kerap sakit’2 kalau tidur mengiring 😢 Kalau mommies semua takkisah nak share , em share lah . Lagipun ni first baby ,☹️

1 Balas

saya tak tahu la org lain. tp saya masa pregnant dulu cuba juga untuk tidur ngiring. tp akhirnya telentang juga sbb tu je posisi yg selesa. dia sbenarnya mommy boleh je nak tidur ikut mana selesa tp peratikan juga gerakan baby dalam prut. kalau rasa lain mcm sikit geraknya mommy tukar la posisi. moga Allah mudahkan 😊😊

3y ago

Oh yeke , sebab pengalaman baru kan . Taktau banyak hal . Kekadang kalau tidur mengiring , badan takselesa . Terima kasih