Ganti Puasa

Hi mommies, i baru pregnant 8weeks and first baby. I ada 5hari lagi kena ganti puasa. Ingat nak continue, tapi tak berani. Patut pergi checkup harini, tapi nurse yg handle minta posponed. Kalau tak boleh tanya nurse tadi. Mommies yang berpengalaman rasa macamana? Boleh tolong beri pandangan & pendapat tak?

8 Balas

Sy puasa masa kandungan lebih 3m tp sgt2 penat. Sy byk berehat. Tp lain org lain kan.

4y ago

Seronoknya kalau dapat puasa. Saya try tadi. Baru tengahri dah gigil satu badan. Terus berbuka takut effect baby.