suggestion

hi mommies ! how to prevent 'perut kembung'? cause my son always at this condition. and he can't stop crying. ?

24 Balas

minyak telon whole body after mandi, lightly massage, minyak yuyee on tapak kaki. bendung. always burp after milk.

5y ago

can also youtube, bicycle legs for gassy babies..

After feeding. Burp. After shower. Massage. Before sleep. Cycle. 💓💓💓💓

saya guna mayya baby cream untuk baby sis. mmg bagus. terus buang angin, selesa tidur malam.

Ank msh menyusu x? klu msh cuba sendawakan slepas menyusu. Sapukan balm or apa² minyak kat perut ank.

minyak yuyi sgt membantu bila baby kembung..sapu d perut dn tapak kaki..terus buang angin😂

Selepas susu sendawakan baby.. Sapu perut dgn minyak telon. Tapak kaki. Blakang dada

try pakai minyak yuyi cap limau..after bath, before sleep sapu dekat perut, telapak kaki..

5y ago

same here,apply yuyi b4 my girl sleep

pakai minyak yuyi sis. anak saya kembung, pakai tu terus kentut2 😅

Saya guna minyak kayu putih sis.. Mmg bagus untuk kembung

saya pakai minyak kayu putih, alhamdulillah terkentut kentut baby