Hi mommies.. heart beat saya mostly above 100 to 120 . Macam mana dengan mommies semua? Normal ke...

Mommies heart rate

1 Balas

Laju nya heartbeat sis.. Sis muda lg ye.. Saya masa umur hujung 20an pregnant masa tu heartbeat dlm 80-89. Now dah masuk 30an heartbeat saya 65-79 kalau waktu saya relax. .

1y ago

tq sis reply.. saya tak ambil pape ubat kurus. taoi memang saya obese bmi over 30.. baru2 ni je, sejak seminggu dua ni heart rate mcm tu.. pagi ok bawah 80.. tapi masa tengah hari naik 90 ke 100.. malam sikit 7 to 8pm bacaan 100 to 110.. masa tido ok below 80.. i pun pelik badan i ni..