Heartbeat baby

Normal ke heart rate/ heart beat baby 162bpm? Bila google kata 150 pulak. I is risau. Pregnant mommy 14weeks.

4 Balas

Baru2 nurse dtg umah check perut saya katanya klu normal jantung baby 160..bby saya masa tu 156 tu nurse ckp agak laju jugak..bila kita penat buat kerja jantung kita akan jadi laju so jantung bby pun akan laju jugak.so jgn buat kerja rumah berterusan klu rasa penat rehat jap..

Nurse/doc xde komen ape² ke?better u ask to doc directly dr u google.

4y ago

yup

normal tu sis.. nnt baby makin nesar, makin kurg bacaannye..

Nurse dan doc x kate apa? Ok la tu..